Laten we de wereld een beetje beter maken.

Wij, Hans, Hanneke, Sven en Nils, met ons familiebedrijf Mejoki,  dragen graag  een steentje bij om de wereld iets beter en mooier te maken.

Wij doen dit door voor Mejoki onze originele 'grafische prints met een knipoog' uitsluitend op duurzaam geproduceerde kleding te drukken. 

Originele prints op duurzaam geproduceerde kleding dat is waar Mejoki voor staat.

Het Deense merk Neutral® vervaardigd speciaal voor Mejoki de kleding.

100 % gecertificeerd organisch katoen volgens de internationale duurzaamheids textiel methode. De hele productie keten van zaad tot gereed product is gecertificeerd organisch. Hieronder vallen ook de duurzaam opgewekte energie en een eerlijke beloning voor de arbeiders.  

Het vakkundig bedrukken van de kleding doen wij geheel in eigen beheer. Door  uitsluitend te drukken met water gedragen inkten en pvc vrije flex zorgen ook wij er voor het milieu niet onnodig te belasten.

Hoewel wij uiteraard graag shirts verkopen wordt een Mejoki shirt nooit een massaproduct! Wij waken er voor om grote oplages te maken van onze shirts. Liever creëren wij een nieuw ontwerp dan een succesnummer uit te melken

Je kunt er dus op vertrouwen dat je met een Mejoki shirt een origineel en duurzaam geproduceerd kledingstuk met een perfecte pasvorm hebt!